HTML

Kellett ez?

he 2011.04.28. 18:52

 De most komolyan: kellett ez nekem?

Bizalmat szavazni például. Alig valami alapján.

Például ott az a reklám, amiben a csaj egy mókás teáscsészét formázó fotelben relaxál.

Meg az ingyenminta a magazinban.

Ez még nem lett volna alap arra, hogy kipróbáljam. Merthogy először is: a papírba csomagolt filterből készült tea illata éppen olyan, mint azé a magaziné, amiből kiszedtem. Alapból imádom ezt az illatot, még a könyvtári könyveket is körbeszimatolom néha, és a friss papír, a festékek és valami újdonság szaga egyben mindig lenyűgöz – főleg, ha a papír tapintása és a lapok surrogása tartozik hozzá. Ehhez persze nem társult, sőt. Talán ha valóban aromazáró lenne a filter csomagolása, ahogyan más teáknál, megmaradt volna valami kis illat. Vagy íz.

Azt írja: gyümölcstea a zöld alma, a vörös áfonya és a vanília ízével. Na, mindez egy kissé almás ízű színezett vízre volt elég, talán némi vaníliás ízzel az utóízben. Vajon ez melyik rovatnak az íze? Borítékolnám, hogy a tökkéletes nők és férfiak tökkéletes divatbemutatóján készített tökkéletes fotókat felvonultatóé, amin a modellek annyira cukin néznek ki még akkoris, ha éppen úgy vannak felöltözve, hogy az utcán feltehetőleg jól kiröhögnék – persze ez Magyarország, úgyhogy természetesen csakis a hátuk mögött.

Értem és értékelem a jószándékot: a csésze finom, koffeinmentes, egészséges gyümiteát a magazinom mellé. De minden jó szándék és minden igyekezet ellenére nem értek célt. És emiatt a tapasztalatom miatt valószínűleg több esélyt sem kap nálam ez a tea. Küldtek egy mintát, amine k talán egy haszna volt: egy pillanatig úgy érezhettem, hogy egy vagyok a tökkéletes nők közül, akik vasárnap délelőtt a teájukat kortyolva lapozzák át a magazinjukat. De nem vagyok. „A TV elhitette velem, hogy egy szép napon milliomos, filmcsillag és rock-sztár leszek. Pedig nem leszek. Erre lassan rádöbbenek. És nagyon-nagyon berágok!”

 

Pickwick

Fruit Amour

gyümölcstea a zöld alma, a vörös áfonya és a vanília ízével

ajándékfilter az ELLE magainból

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azasztalfioknak.blog.hu/api/trackback/id/tr742862535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása